Fotowedstrijd Kleurrijk Julianadorp

Doet u mee aan de tweede fotowedstrijd van Kleurrijk Julianadorp? En maakt u een unieke foto van de prachtige bloeiende velden? Deelname is mogelijk  tot en met 20 mei 2019.

Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd 2019 van Kleurrijk Julianadorp, zolang het over de bloemen/bloembollenvelden in Julianadorp gaat. Uit alle inzendingen kiest Stichting Kleurrijk Julianadorp één foto.

Julianadorp beleeft in april een van haar mooiste maanden van het jaar. Julianadorp ligt in het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld en als alles in bloei staat kunt u volop genieten van een kleurrijk palet van vele bloemen. Prachtige vergezichten vanaf de duinen of juist met de duinen op de achtergrond.

Prijs:

Fotowedstrijd 2019 – uitreiking prijs 2020

Wij bieden de winnaar graag een diner voor 2 personen ter waarde van  € 75,00 aan in Steaks & Burgers in Ooghduyne.

 

Deelnamevoorwaarden:

Iedereen mag maximaal één foto insturen.
De fotograaf blijft eigenaar van de foto.
De foto’s moeten zijn gemaakt tijdens Kleurrijk Julianadorp 2019.
De foto’s mogen door Stichting Kleurrijk Julianadorp gepubliceerd worden, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Indien wenselijk en indien mogelijk kan Stichting Kleurrijk Julianadorp een naamsvermelding bij de foto plaatsen.

Aanleverspecificaties:

  • Foto’s graag aanleveren in JPG en als hoge resolutie foto
  • Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.
  • Inzendingen kunnen tot en met 20 mei 2019 worden ingestuurd via info@kleurrijkjulianadorp.nl onder vermelding van fotowedstrijd.

Op de foto de winnaar van de fotowedstrijd 2018, Ed van Pelt: