Doet u mee aan de vijfde fotowedstrijd van Kleurrijk Julianadorp? En maakt u een unieke foto van de prachtige bloeiende velden? Deelname is mogelijk  tot en met 20 mei 2022.

Iedereen kan meedoen aan de fotowedstrijd van Kleurrijk Julianadorp, zolang het over de bloemen/bloembollenvelden in Julianadorp gaat. Uit alle inzendingen kiest Stichting Kleurrijk Julianadorp één foto.

Julianadorp beleeft in april een van haar mooiste maanden van het jaar. Julianadorp ligt in het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld en als alles in bloei staat kunt u volop genieten van een kleurrijk palet van vele bloemen. Prachtige vergezichten vanaf de duinen of juist met de duinen op de achtergrond.

Prijs: 2022: Etentje voor 2 personen bij eFFe in ’t Dorp

Deelnamevoorwaarden:

Iedereen mag maximaal één foto insturen.
De fotograaf blijft eigenaar van de foto.
De foto’s moeten zijn gemaakt tijdens Kleurrijk Julianadorp 2022.
De foto’s mogen door Stichting Kleurrijk Julianadorp gepubliceerd worden, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Indien wenselijk en indien mogelijk kan Stichting Kleurrijk Julianadorp een naamsvermelding bij de foto plaatsen.

Aanleverspecificaties:

  • Foto’s graag aanleveren in JPG en als hoge resolutie foto
  • Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum.
  • Inzendingen kunnen tot en met 20 mei  worden ingestuurd via info@kleurrijkjulianadorp.nl onder vermelding van fotowedstrijd.

 

 

 

Op de foto de winnaar van de fotowedstrijd 2021 Pia den Braver

2019 Corina vd Vlugt:

2018, Ed van Pelt:

Exclusieve helikoptervluchten boven Kleurrijk Julianadorp

Meer informatie »

Bekijk al onze wandel- en fietsroutes

Meer informatie »

Cultuur in de schuur

Meer informatie »