Strade Tulipani

Fietsen langs de kleurrijke bloembollenvelden

Strade Tulipani

Unieke graveltocht langs kleurrijke bloembollenvelden

Zaterdag 27 april organiseert Beachbiking Nederland in samenwerking met Kleurrijk Julianadorp de 2de editie van de Strade Tulipani. Een gravel/MTB toertocht die je een unieke belevenis geeft door het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld! Op je gravelbike of MTB ervaar je een waar kleurfestijn tijdens Kleurrijk Julianadorp.

De bollenvelden van Julianadorp zijn al lange tijd bekend om hun uitbundige bloemenpracht. De bollenkwekers in de Koegras polder stellen eenmalig per jaar hun landerijen open voor deze toertocht en dankzij hun medewerking krijg je een unieke manier om de prachtige bloemenvelden van dichtbij te bewonderen. Je zal je verbazen over de kleurrijke schoonheid van deze omgeving. Na de tocht geniet je nog even na van al het moois tijdens de afterparty. Ons duo Anna en Irma zorgt voor muzikale gezelligheid en er kan worden geproost met een biertje of frisje onder het genot van een welverdiende hamburger.

Vorig jaar organiseerden we deze tocht voor het eerst. Met de positieve feedback die we kregen zijn we aan de slag gegaan. Zo hebben we deze tweede editie enkele aanpassingen aan de route gemaakt.  Deze is nu totaal 40 km en voert je over de landerijen van de Koegras polder met aansluitend de gravelpaden rond Groote Keeten en Callantsoog. Een week voor de tocht ontvangt iedereen de laatste deelnemersinformatie en de route als gpx-bestand. Dit bestand wordt ook op Komoot geplaatst. De gehele route is enkel per gpx-bestand te rijden!

 

Deelname €15,-

 

Bij de tocht zit inbegrepen:

  • Technische support bij de start
  • Koffie bij de start
  • Route via GPX bestand
  • Hamburger en biertje/frisje na de finish
  • Goodiebag met leuke herinnering.

Er is plaats voor 100 deelnemers.

Er kan gestart worden tussen 10:00 en 11:00 uur.

Start- en finish locatie: Camping en Camperplaats Duinzoomhoeve, Middenvliet 7, 1787 PN Julianadorp.

Let op: deze toertocht heeft geen wedstrijdelement.
Schrijf je snel in en geniet van alles wat Julianadorp te bieden heeft!

Inschrijven

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Wanneer
27 april 2024
Prijzen
€15 ,-
Locatie
Middenvliet 7 1787 PN Julianadorp
Aantal deelnemers
100